194482 hartvolgers mailing 41 new final 315eb8 large 1454070356

Innovatief E-health platform Hart.volgers zet vanavond als eerste Periscope in voor LIVE gesprek met cardioloog.

Vanavond om 19:00 uur zet E-health platform Hart.volgers als eerste Nederlandse medisch bedrijf de Periscope app in om in gesprek te treden met haar achterban. Hartfalen specialist Luuk Otterspoor en hartfalen verpleegkundige Cindy Verstappen zullen live vragen beantwoorden die online via verschillende social media gesteld worden. Met de inzet van Periscope bevestigt Hart.volgers.org haar pioniersstatus. Het omarmen van vooruitstrevende online en E-health applicaties is nodig om relevant te blijven.

194683 hv vanavond 4de091 original 1454407325

Om 19:00 kun je via je mobiel, ipad of computer live meekijken. Luuk Otterspoor en Cindy Verstappen zullen in een half uur durende live uitzending vragen beantwoorden die binnenkomen via het Hart.volgers platform, Twitter, Facebook en via de app Periscope. Heb je nog geen account? Geen probleem, houdt vanavond dan onze Facebook en Twitter in de gaten om de live uitzending te kunnen volgen. Of download de Periscope app op je mobiele telefoon en volg hartvolgers op Periscope, dan krijg je direct om 19:00 een bericht dat we live zijn.

Wil jij op het moment dat wij live gaan een notificatie krijgen?

- Installeer de app Periscope.

- Volg @hartvolgers op Twitter en Periscope.

- Zet je notificaties aan op je telefoon of iPad.

- Je ontvangt nu een live melding via pushbericht op je telefoon of iPad als de uitzending begint.

Schakel dus in tijdens deze live uitzending en stel al die vragen waar je altijd al een antwoord op wilde hebben. Wil je meer weten over de live uitzending? Lees dan hier het persbericht dat we afgelopen vrijdag verstuurden: http://pr.volgers.org/120854-hart-volgers-zet-periscope-in-voor-live-gesprek-met-cardioloog

194680 vanavond bf8b8f large 1454406848
Download PDF
Download PDF
Over Hart.volgers

Volgers.org is ontwikkeld vanuit de overtuiging dat de zorg maximaal transparant moet zijn en de ambitie om de best mogelijke zorg voor patiënten te organiseren. Naast technologisch en wetenschappelijk hoogstaande zorg is daarbij naar onze overtuiging communicatie over ziekte-, behandelings- en genezings- ervaring belangrijk. Moderne media kunnen daarbij een belangrijk verbindend middel zijn, met name wanneer de aanwezigheid van top-experts de kwaliteit van de informatie garandeert.

Wij willen een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van toekomstige, bestaande en oud-patiënten, alsook familieleden en andere mensen in de directe omgeving van patiënten.

Dit willen wij bereiken door hen met elkaar te verbinden en hen de mogelijkheid te bieden om ervaringen uit te wisselen in een volledig transparante omgeving waar de kwaliteit van de informatie wordt gewaarborgd door actieve participatie van topexperts, waarbij deze expertise zeer laagdrempelig beschikbaar is.

Volgers.org is een zelfstandige organisatie van de coöperatie cardiologen en cardiothoracaal chirurgen die aan het Catharina Ziekenhuis zijn verbonden, zonder betrokkenheid van het ziekenhuis (disclaimer).

berichten